‘t Ossenhuuske

“Werken vanuit mijn hart, waarbij ik aansluit op de belevingswereld van het kind”

kleinschalige gastouderopvang 't Ossenhuuske

Wil je gebruik gaan maken van opvang in Denekamp en vind jij kleinschalige gastouderopvang, persoonlijk contact en een vast gezicht voor jou kind belangrijk? Dan kan ‘t Ossenhuuske wat voor jou betekenen!

Mijn naam is Susan

Ik ben Susan van Os-Knol 34 jaar, getrouwd met Harry van Os, samen hebben wij een dochter Merle (2015) en wonen in het mooie Denekamp! In 2006 heb ik de opleiding tot onderwijsassistent afgerond en heb ik 4 jaar gewerkt binnen het speciaal onderwijs. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang waar ik met veel plezier 4 jaar heb gewerkt binnen de verschillende groepen. Door de steeds toenemende werkdruk, minder tijd en aandacht voor het kind zelf, verloor ik grotendeels mijn enthousiasme en creativiteit. Steeds vaker stelde ik mijzelf de vraag: ‘is dit wat ik zou willen voor mijn eigen kind(eren)?

 

Werken vanuit het hart

Om op zo’n jonge leeftijd te worden overprikkeld door zoveel informatie, toetsen en normen die behaald moeten worden.’ Het voelde niet goed en ik wilde dit anders gaan invullen. Werken vanuit mijn hart, waarbij ik aansluit op de belevingswereld van het kind, vanuit deze visie wil ik een kind laten groeien en ontwikkelen. Ieder kind is goed en mooi zoals hij of zij zich ontwikkeld. Ontwikkelen en groeien vanuit vertrouwen. Kortom terug naar de basis waarin alles mag en niets moet. Dat is de basis- gedachte van ’t Ossenhuuske.

Kleinschalige kinderopvang

De opvang die ik bied is kleinschalig, zodat ik rust, reinheid en regelmaat kan garanderen. De opvang is beschikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7:00-18:00 uur. In overleg kan er veel besproken worden.

Wie komt er met ons spelen?

Heeft u interesse om uw kinderen onder te brengen bij Susan? Neem dan vrijblijvend contact op met

Gastouderbureau Pippi
Linda Hazewinkel
E: info@gastouderbureaupippi.nl
Tel: 06 – 24 13 49 85

Ik wil graag meer informatie


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten